Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан все още иска да привлече халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба, твърди испанският вестник „Marca“. 27-годишният французин също иска да смени обстановката, като затова загатна и агентът на играча Мино Райола, който сподели, че времето на Погба при „червените дяволи“ е изтекло.

На друго мнение обаче е президентът на „белите“ Флорентино Перес, който не желае да поема рискове, както с Еден Азар, който бе привлечен за 100 милиона евро през лятото на 2019 година, но така и не успява да покаже това лице, което показваше в Челси. Честите контузии също оказаха влияние на формата на белгиеца.

Перес също така е резервиран към това да прави сделки с мастития Райола, който е известен с тежките си преговори и големите комисионни.

Според „Diario AS“ пък босът на мадрдичани е склонен да се насочи към сензацията на Рен Едуардо Камавинга. 18-годишният французин вече показа качествата си, като дори вече е и национал на страната си. С оглед на това, че той е и доста по-млад от Погба, не е изненада, че Перес предпочита да привлече именно него.

Смята се обаче, че Манчестър Юнайтед, Пари Сен Жермен и Ювентус също следят Камавинга.