В Пари Сен Жермен вече планират действията си на трансферния пазар през лятото и по-конкретно какви изходящи сделки ще направят след края на сезона.  

L’Equpe твърди, че oт „Парк де Пренс“ вече търсят нови тимове на Хесе Родрогес, Томас Мюние и Кристофър Нкунку. Първият играе под наем в Бетис, но в договора няма клауза за откупуване. Така парижани търсели опции за нападателя, от чиято продажба се надявали да приберат поне 80 милиона евро.

ПСЖ предлага нов договор на Тухел

По информация на Le Parisien шампионът в Лига 1 бил готов да изслуша оферти и за Единсон Кавани и Анхел ди Мария. По принцип двамата не попадали в списъка за изходящи трансфери, но при много добро предложение Насер Ал-Келайфи бил готов да се раздели с нападателя и халфа.

Любопитно е каква ще е съдбата на Дани Алвеш. Неговият договор изтича в края на сезона, като все още бе е подновен. Запознати твърдят, че Томас Тухел не би желал да се разделя с бранителя, no самият той имал амбиции да играе във Висшата лига. Le Parisien пише, че кандидат за подписа му от Острова е Манчестър Сити.

След края на настоящата кампания е възможно да настъпят промени и в ръководството на ПСЖ. В медиите във Франция се говори, че спортният директор Антеро Енрике и клубът ще преустановят съвместната си работа.

Припомняме, че по-рано тази седмица ПСЖ отпадна от Шампионската лига. На осминафиналите момчетата ан Томас Тухел бяха елиминирани от Манчестър Юнайтед. Така за трета поредна година френският гранд не може да стигне по-напред в турнира на богатите. 

Куп футболни светила гледаха ПСЖ и Манчестър Юнайтед