Отборът на Ювентус е решил да се откаже от привличането на крилото на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария. Както е известно, 34-годишният аржентинец става свободен агент, след като договорът му с Пари Сен Жермен няма да бъде подновен и торинци искаха да го вземат в състава си.

Двете страни водиха продължителни разговори, но футболистът все още не дава окончателен отговор дали приема отправеното му предложение. Затова на шефовете на Юве вече са се отказали да го чакат и ще се насочат към други цели, твърди „Gazzetta dello Sport“.

„Биаконерите“ показаха доста голямо търпение към претенциите на Ди Мария. Той първоначално поиска допълнително време, за да говори със семейството си, да обмисли и предложението от страна на Барселона, както и възможността да се завърне в Аржентина. Поставеният краен срок изтече, но играчът продължава да не дава окончателен отговор. Точно затова и от „старата госпожа“ са решили да се откажат от него.

Най-вероятно вместо това от Юве ще се насочат към следващата си трансферна цел, а именно Доменико Берарди от Сасуоло. За него торинци ще трябва да платят трансферна сума от порядъка на 30 милиона евро. Италианският национал обаче ще бъде инвестиция за бъдещето, тъй като е с цели 7 години по-млад от Ди Мария.