Пол Погба ще се завърне в бившия си клуб Ювентус,според информация на „Гадзета дело Спорт“. Френският полузащитник е договорил личните си условия с „бианконерите“ и от новия сезон ще играе на Ботуша. Халфът ще подпише контракт за три сезона, като ще получава по 10 млн. евро годишно плюс определени бонуси.

След смъртта на Мино Райола преговорите от страна на Погба са били водени от неговия адвокат. „Старата госпожа“ е постигнала споразумение с 29-годишния футболист, въпреки че той е имал и значително по-изгодна оферта от Пари Сен Жермен.

Все пак, не е за пренебрегване фактът, че в Италия Погба ще може да се възползва от сериозни данъчни облекчения, а и неговото желание е отново да заживее на Апенините.

Французинът игра в Ювентус между 2012 и 2016 година, като в част от този период се засече за един сезон с Масимилиано Алегри, който и сега е начело на торинци.

Трансферът му в Манчестър Юнайтед бе на стойност 105 млн. евро, но при повторния си престой на “Олд Трафорд” Погба така и не се доближи до нивото, демонстрирано в Юве. Сега халфът напуска “червените дяволи” като свободен агент за втори път.