Ръководството на Челси си напомни на Лоик Реми, че е футболист на клуба, като го уведоми, че може да си търси нов отбор.

Френският национал прекара последните 3 години на „Стамфорд Бридж”, като така и не успя да покаже нещо по-специално. През миналия сезон той игра под наем в Кристъл Палас, където серия от контузии му попречиха да запише повече от един мач като титуляр за „орлите”.

Челси и Монако се договориха за халф

Затова не е чудно, че „сините” решиха да се освободят от присъствието на Реми, който съвсем не попада в плановете на мениджъра Антонио Конте. Вестник „Сън” потвърждава това виждане, като отчита, че Челси е готов на сериозен отбив от цената на Реми само и само за да го разкара.

Тибо Куртоа иска удвояване на заплатата, за да остане в Челси

Самият Реми също ще оцени потенциална смяна на обстановката, тъй като не гори от желание да изпълни последната година от договора си с шампиона на Англия. Потенциална пречка за неговата продажба могат да се окажат финансовите претенции на 30-годишния нападател. Той получава по 80 хиляди паунда седмично в Челси, като не е много склонен да прави големи компромиси.