Слуховете около евентуалния трансфер на Неймар от Пари Сен Жермен в Реал Мадрид стават все по-настойчиви. В родината на играча Бразилия се появиха нови информации по темата. Според Globeesporte от Кралския клуб са пратили свой човек, за да преговаря в бащата на играча, който се изявява и като негов агент.

От „белия балет“ били възложили разговорите на шефа а международния департамент в клуба – Хуни Калафат, а неговата задача била да убеди Неймар да облече екипа на „лос бланкос“ от следващата кампания.

Междувременно се твърди, че босът на френския шампион Насер Ал-Келайфи все така категорично отхвърлял възможността да се раздели с перлата в състава си. Той бил повече от решен да задържи Неймар на „Парк де Пренс“ и в следващата кампания.

Неймар премина във френския гранд през лятото на 2017 година от Барселона срещу 222 милиона евро. Неговият контракт е до 2022 година. Няколко месеца след като сделката стана факт, плъзнаха информациите, че босът на Реал Флорентино Перес иска Неймар на „Бернабеу“.

Сколари: Неймар никога не може да стигне Пеле

Неймар нежелан от феновете на Реал?