Отборът на Борусия Дортмунд все още се надява, че ще може да убеди звездата на тима Джейдън Санчо да остане на "Сигнал Идуна Парк" поне за още една година. „Жълто-черните" са готови да предложат на английския национал да удължи настоящия си контракт с допълнителни 12 месеца - до лятото на 2023, като ще има и значително увеличение на заплатата му, твърди „Mirror“.

Според изданието офертата към Санчо е за 10 милиона евро годишно, което е с 4 милиона повече, отколкото получава в момента.

Все пак в Борусия знаят, че той едва ли ще изпълни този договор докрай, но целта е все пак той да остане в тима за още един сезон. Другата надежда на германския клуб е, че заради пандемията и настъпващата финансова криза Манчестър Юнайтед може да се откаже да привлече Санчо с една година.

Преди няколко дни се появиха информации, че "червените дяволи" вече са се разбрали за всичко с играча, но са предстояли самите преговорите между клубовете. Борусия твърди, че няма да отстъпи от поставената цена, която е около 120 милиона, а подобна сума през това лято в момента изглежда доста нереалистична.