Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд с нетърпение очаква да изпробва уменията си по време на евентуални преговори с Даниел Леви за подписа на стрелеца на Тотнъм Хари Кейн. 

Голаджията е извън строя към момента, но спекулациите в Англия го свързват с евентуално напускане на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" през лятото. Манчестър Юнайтед, от своя страна, също не е сигурно дали ще е част от най-престижния европейски клубен турнир догодина. 

Въпреки това изглежда като съвсем реална перспектива "червените дяволи" да прибягнат към услугите на английския стрелец. Това обаче ще трябва да мине през трудните преговори с директора на Тотнъм Даниел Леви. 

Шефът на "шпорите" има репутация като човек, с който никога не е лесно да се водят преговори. Преди години именно поради тази причина Сър Алекс Фъргюсън се отказа да преследва тогавашния полузащитник на Тотнъм Лука Модрич. 

Уудуърд обаче очевидно има самочувствието, че може да се справи доста добре на масата на преговорите, въпреки цялостната си не особено бляскава успеваемост при трансферите.