Тимът на Уест Хем се интересува от нападателя на Борнемут Джошуа Кинг, твърди „Sky Sports“. „Черешките“ вече загубиха няколко от най-добрите си играчи, сед като изпаднаха от Висшата лига. Нейтън Аке се присъедини към Манчестър Сити, Арън Рамсдейл се завърна в Шефилд Юнайтед, а Калъм Уилсън и Райън Фрейзър подсилиха Нюкасъл.

Кинг може да бъде друго голямо име, което да напусне, а Уест Хем се смята за един от няколкото клуба, които се интересуват от услугите му. Смята се, че Борнемут би искал около 18 милиона паунда за норвежкия национал.

Кинг вкара шест пъти за Борнемут във Висшата лига миналия сезон и можеше да се присъедини към бившия си клуб Манчестър Юнайтед в последния ден от януарския трансферен прозорец. „Червените дяволи“ обаче тогава се спряха на Одион Игало.

Кинг има общо 50 гола в 167 мача за Борнемут и би бил чудесно попълнение за Уест Хем, който търси начин да се подсили в предни позиции.

Основният трансферен прозорец може да е затворен, но вътрешният между клубовете от Висшата лига и по-долните дивизии остава отворен до 16 октомври.