Борещият се в участие в Шампионската лига догодина тим на Уест Хем иска да привлече нов нападател до края на трансферния прозорец този месец. „Sun“ твърди, че мениджърът на „чуковете“ Дейвид Мойс си е харесал тарана на Евертън и Англия Доминик Калвърт-Люин.

Изданието обаче допълва, че „карамелите“ са поставили цена от 60 милиона паунда за английския национал, което за момента възпира лондончани от това да отправят оферта. Въпреки това, ако исканата от Евертън сума се промени този месец или през лятото, те ще бъдат готови да за офанзива.

Сезонът на Калвърт-Люин не е най-успешния, тъй като националът на „трите лъва“ беше преследван от контузии, но той все още се смята за един от най-ярките млади английски нападатели.

„Sun“ пише още, че клубът от Мърсисайд също обмисля да продаде и титулярния си вратар Джордан Пикфорд, но в момента те преговарят с него за удължаване на договора му. Английският национал е един от играчите които могат да бъдат продадени, за да може „карамелите“ да балансират финансите си.

Въпреки всичко, в момента вратарят обсъжда условията по евентуалния си нов договор, въпреки че това не би попречило да бъде продаден в бъдеще. Ако се стигне до споразумение между Пикфорд и Евертън за новия контракт, то тогава „сините“ със сигурност ще бъдат готови да продадат Калвърт-Люин, завършва изданието.