Уест Хем е отправил предложение за защитника на Пари Сен Жермен Тило Керер, пише „Sky Sports“. 25-годишният германски национал, който може да играе като десен бек и централен бранител, е бил идентифициран като дефанзивна цел от „чуковете“.

Лондончани изчакват отговор от страна на шампиона на Лига 1 и имат други опции, ако не бъде стигнато до споразумение. Керер има още една година до края на договора си на „Парк де Пренс“ и привличането му ще бъде добро попълнение за защитата на Дейвид Мойс и компания предвид проблемите с контузии в отбрана.

Gulliver/GettyImages
49 снимки

„Чуковете“ разполагаха само с един здрав централен защитник в лицето на Курт Зума за домакинството на шампиона Манчестър Сити в неделя, като лятната придобивка Найеф Агерд и Крейг Доусън са в лазарета, а Анжело Огбона все още не е подновил тренировки след дълъг престой извън терените поради тежка травма на коляното.

Керер, който има 20 мача за Германия, се присъедини към ПСЖ от Шалке през 2018 и спечели седем големи трофея във френската столица, включително три пъти Лига 1.