Отборът на Уест Хем се опасява, че Нюкасъл може да е готов да надцака „чуковете“ за защитника на Рев Найеф Агуерд. Бранителят отлетя за Лондон за медицински прегледи тази седмица след пробив в преговорите между клубовете, които се разбраха за трансфер на стойност от 30 милиона паунда. Късният интерес от страна на Нюкасъл обаче поставя под съмнение завършека на споразумението, като Агуерд все още не е решил към кой тим да се присъедини, пише „Daily Star“.

Мениджърът на „чуковете“ Дейвид Мойс иска да привлече защитник и нападател това лято, но също така е на пазара и за нападател, след като бъдещето на Никола Влашич е неясно.

Лондончани не са постигнали напредък и в преговорите с Джеси Лингард, но Мойс сега обмисля изненадващ ход с Аднан Янузай. Белгийският национал дебютира за Манчестър Юнайтед под ръководството на Мойс преди девет години.

Вече на 27-и години, крилото е на път да напусне Реал Сосиедад като свободен агент и Уест Хем вече се е свързал с неговите представители. Бившият мениджър на Съндърланд вече спомена, че вярва, че Янузай е топ играч.

Интерес към него има и от страна на Реал Бетис, но се счита, че Уест Хем води в надпреварата за Янузай заради високите му финансови изисквания.

„Estadio Deportivo“ съобщава, че белгийският национал иска да получи 6 милиона евро при подписване на договора си и брутна заплата от 6 милиона евро на година, което би го направило един от най-добре платените играчи в испанския клуб, което не се харесва на севилския тим.

Аднан Янузай

източник: Gulliver/GettyImages