Мениджърът на Челси Томас Тухел отново отказа да коментира слуховете, че може да привлече голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. В същото време обаче той намекна, че младият нападател Армандо Броя може да получи своя шанс на „Стамфорд Бридж“ през новия сезон.

Както е известно, Роналдо не иска да остава при „червените дяволи“ и си търси нов отбор, който да играе в Шампионската лига, а „сините“ са един от най-спряганите варианти.

„Роналдо е фантастичен футболист и е фантастичен играч за своя фантастичен клуб. От уважение обаче ние не коментираме нищо, което е свързано със състезатели на други клубове, защото не искаме и техните мениджъри да говорят за нашите“, заяви Тухел по време на пресконференцията си в Лас Вегас.

Германецът добави, че главната цел на лондончани относно атаката е бил Рахийм Стърлинг, който вече беше закупен от Манчестър Сити.

В същото време обаче Тухел даде да се разбере, че възнамерява да разчита на 20-годишния нападател Армандо Броя, който през миналия сезон беше под наем в Саутхемптън и се представи на добро ниво. За нападателя сега има оферта от Уест Хем на стойност 35 милиона евро.

„Преди всичко Армандо е наш футболист и за момента нямаме интерес да го продаваме. Той е тук, за да се опита да впечатли, след като преди това беше преотстъпен. Така стоят нещата засега. Хубаво е, ако към него наистина има интерес, защото това говори, че той е талантлив и има потенциал. Сега Броя има шанс да блесне и да стане един от тима ни. Кога може да се случи това? Никой не знае, но се надяваме да е скоро, защото Армандо получи травма и това го забавя малко“, заяви Тухел.