Заемащият четвърто място в английския Премиършип Манчестър Юнайтед е в готовност да „счупи” всички представи за сделки през лятото и да привлече бразилеца Неймар.

Мащабните сделки на „Олд Трафорд” през лятото се очаква да валят една след друга, след като отборът е в търсене на квалитетен централен защитник. Въпреки това Юнайтед обмисля и трансфер на футболиста на Пари Сен Жермен преди старта на сезон 2019/20.

Испанският гранд Реал Мадрид също е свързван с трансфер на Неймар, ала английските медии са стигнали до информации, които гласят, че английският клуб ще се впусне в здрава битка с „кралския клуб” за подписа на футболиста. „Червените дяволи” са в готовност да заделят 230 милио на паунда, за да докарат бившия футболист на Барселона на „Олд Трафорд”.

Неймар, който ще пропусне дуела между Манчестър Юнайтед и ПСЖ в първи мач от 1/16-финалите на Шампионската лига, тъй като лекува травма на стъпалото, има 20 гола и 11 асистенции в 23 мача за ПСЖ през този сезон. 27-годишният футболист има 105 гола в 186 мача за Барселона между 2013-а и 2017-а година преди да реализира най-скъпия трансфер в историята на футбола във френския клуб през лятото на 2017-а година.

Бразилският футболист иначе е вкарал 48 пъти в 53 срещи за ПСЖ, откак е пристигнал, но спекулациите гласят, че футболистът не се чувства комфортно с живота във Франция и търси нов пристан за кариерата си.