Наставникът на Лацио Симоне Индзаги изглежда се намира в доста напрегната ситуация. В италианските медии изтече клип с участието на разгневения президент на клуба Клаудио Лотито, който открито упреква специалиста за наличните резултати предвид качеството, с което разполага.

„Римските орли” загубиха откриващия си мач за сезон 2018/2019 с 1:2 от Наполи, допускайки пълен обрат. Като се прибави и разочарованието от последния двубой за предходния сезон, когато в директен сблъсък с Интер бе изтървано четвъртото място и съответно класиране за групите на Шампионската лига, е повече от очевидно защо атмосферата в Лацио не е добра.

На този фон се появи и въпросното клипче, в което няколко издания от Италия разпознават Лотито, който демонстрира явно недоволство от треньора Симоне Индзаги, когото обвинява, че „се оплаква за всичко”.

„Симоне, аз решавам, не ти”, казва му в прав текст клубния бос. „Казвам ти по всеки възможен начин: искам да бъда сигурен за това кои (от отбора – б.р.) имат проблеми и кои – не. Ти винаги се оплакваш за всичко! Имаш отбор, който струва десет пъти повече в сравнение с останалите!”, завършва Лотито.