Звездата на Уулвърхемптън Адама Траоре все още е в полезрението на Тотнъм, особено сега като януарският трансферен прозорец е отворен. Испанският национал беше свързван с преминаването в „шпорите“ през лятото, но сега отново има подобни информации.

Уволнението на бившия мениджър на Уулвс не е помрачило интереса на клуба към крилото, като старши треньорът Антонио Конте и директорът Фабио Паратичи са фенове на играча.
На Траоре му остават още 18 месеца от настоящия му договор с „вълците“, като преговорите се проточват от миналата година, което означава, че клуба от „Молиню“ може да бъде притиснати или сам да поиска да го продаде, докато може да вземе някаква сума за него.

Вълците реално имат само два прозореца, за да получат трансферна сума за 25-годишния футболист, ако не успеят да се постигнат с него споразумение за удължаване.

Фабрицио Романо разкри, че Траоре е едно от многото имена, наблюдавани от лондончани, тъй като Конте желае да подсили отбора си в опит да го класира за Шампионската лига през следващия сезон.