Нападателят на Ювентус Пауло Дибала започна отлично сезона в Серия А, отбелязвайки десет гола в първите шест мача за „старата госпожа“. Въпреки че трансферният прозорец в Европа затвори преди по-малко от месец, страхотната форма на аржентинеца накара водещите клубове на Стария континент отново да погледнат към Торино и в частност Дибала.

В Италия вече пишат, че Реал Мадрид ще направи сериозно предложение на Ювентус за Дибала през следващото лято. Апетити към техничаря има и от английския Манчестър Юнайтед.

Ювентус: Не можем да направим нищо, ако Дибала реши да напусне

Италианското издание Calciomercato пише, че решаващ фактор за една евентуална сделка би бил лидерът на Реал Кристиано Роналдо.

Договорът на португалецът с „кралете“ изтича през 2021 година, когато той ще бъде на цели 37-години. Именно поради тази причина, от клуба все още не са сигурни дали ще напират за нов контракт с Роналдо. Ако ситуацията се развие по подобен начин, то от испанския клуб ще направят всичко възможно да си осигурят подписа на Дибала, който ще трябва да замести Кристиано в редиците на „белия балет“.

Италиански политик: Ще заведа Дибала в Северна Корея?

Годишната заплата на Дибала в тима на „старата госпожа“ е в размер на 7 млн. евро, която едва ли би представлявала трудност за испанския колос.

Въпреки спекулациите, от Ювентус са категорични, че няма да се разделят с една от най-големите си звезди, независимо от стойността на офертите.