Звездата на Рен Едуардо Камавинга ще продължи да носи екипа на френския тим и през следващия сезон. Играчът потвърди, че ще остане там, където е в интервю, в което беше попитан за бъдещето си.

Въпреки силния интерес от страна на Реал Мадрид, финансовите последици от пандемията, както и участието на Рен в квалификациите в Шампионската лига, оказаха влияние върху решението на халфа да остане в Лига 1.

"Все още имам две години от договора си и затова ще остана с Рен през този сезон", отговори Камавинга, когато бе попитан какво мисли за възможността да се присъедини към Реал Мадрид.

"Интересът от други клубове не ме е накарал да променя мнението си дали да напусна. Това е футболът. Винаги има неща, които са верни, а други, които не са верни", сподели още 17-годишния футболист пред „Téléfoot“.

Миналия сезон Камавинга се доказа като един от най-добрите халфове в страната. И макар да е само на 17 години, той хвана окото на няколко големи европейски клуба, сред които и Реал Мадрид. Камавинга се надява да направи още една силна година, за да си спечели място в националния отбор на Франция за предстоящото Европейско първенство догодина.

Рен започва новия сезон във Франция в неделя, когато гостува на Лил.