Английският Тотнъм Хотспър е в готовност да усили допълнително офертата си към Реал Бетис за полузащитника Джовани Ло Селсо. До това решение са стигнали в лондонския клуб, след като Бетис отклони първото предложение на „шпорите”.

Финалистът в Шампионската лига направи предложение от 53 милиона паунда за бившия халф на Пари Сен Жермен, но от испанския клуб са отхвърлили тази оферта. Клаузата в договора на Ло Селсо с тима от „Бенито Виямарин” е 88,9 млн. паунда, а през този сезон играчът вкара 16 гола и подаде за шест други във всички надпревари.

Тотнъм далеч не иска да достига тази сума, но Mirror пише, че ще има повторно предложение с подобрени условия за „зелено-белия” тим от Андалусия през лятото.

Бетис ще опита да задържи максимално дълго футболиста през лятото, след като Ло Селсо ще бъде част от селекцията на Аржентина за Копа Америка. Именно представянето на играча за „албиселесте” ще е от решаващ фактор за решението на Реал Бетис.

Тотнъм все пак се оглежда и за друг вариант като плеймейкър, като Юлиан Дракслер от ПСЖ е също опция. Полузащитникът на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш е алтернатива. Всичките тези имена са спрягани за „Тотнъм Стейдиъм”, ако Кристиан Ериксен бъде трансфериран през това лято.