Отборът на Тотнъм са направили предложения за нападателя на Рен Мартин Терие за трансфер през лятото. „Шпорите“ са описвани като почитатели на 25-годишния нападател, според „Foot Mercato“, които добавят, че лондончани дори са се свързали с играча и са му отправили конкретно предложение.

Терие има впечатляващите 21 гола в 36 мача от Лига 1 през този сезон и изглежда само въпрос на време той да си спечели трансфер в по-голям клуб. Наполи също се споменава като потенциален кандидат за французина, но няма съмнение, че той може да има голямо влияние в отбора на Антонио Конте.

„Foot Mercato“ разкрива, че Тотнъм „много харесва“ Терие и дори са му направили оферта. Бретонците могат да се класират за Шампионска лига през следващия сезон, което може да изкуши нападателя, който има договор до 2025 година, и да остане във Франция.

В момента Тотнъм разчита твърде много на головете на Хари Кейн и Хюн-Мин Сон, така че със сигурност има място за някой като Терие да влезе и да даде на Конте друга възможност за атаката, а също така италианецът ще може да дава почивка на своите звезди от време на време.

Фокусът на „шпорите“ в момента е да завършат в първите четири отбора на Висшата лига, като са фаворити да надвият градския си опонент Арсенал за участие в Шампионската лига, което трябва да помогне много, когато става въпрос за привличането на нови играчи това лято.