Тотнъм Хотспър се надява да подсили защитата си с привличането на нов централен защитник това лято, след като Клеман Ленгле ще се завърне в Барселона след наема си в северен Лондон. Освен това бъдещето на Давинсон Санчес е несигурно и се очаква дан напусне след края на сезона.

Daily Mail твърди, че „шпорите“ проучват възможността да привлекат защитника на Кристъл Палас Марк Гуехи. Изданието пише още, че от Тотнъм искат да вземат  нови двама централни бранители преди началото на следващия сезон, като Гуехи е основна цел на мениджъра Антонио Конте.

39 снимки

Палас обаче иска Гуехи да остане на „Селхърст Парк“, като се има предвид огромното му значение за отбора на Патрик Виейра, но клубът ще обмисли продажбата му, ако получи сериозна оферта. Смята се, че „орлите“ ще искат над 45 милиона могат за услугите на бранителя.

Изданието допълва, че защитниците на Интер Алесандро Бастони и Милан Шкриниар, както и този на РБ Лайпциг - Йошко Гвардиол също са на радара на Тотнъм, въпреки че всеки един от тримата ще бъде още по-труден за привличане. Още повече, че се твърди, че Шкриниар вече се е договорил да премине в Пари Сен Жермен от лятото.