Защитникът на Челси Антонио Рюдигер е следен от Тотнъм, който ще се опита д го привлече като свободен агент следващото лято. Както е известно, настоящият договор на германеца изтича в края на сезона.

Смята се, че Рюдигер иска да получава по 400 000 паунда седмично, за да преподпише и именно зарад това преговорите текат бавно. В момента най-високоплатеният на „Стамфорд Брижд“ е Ромелу Лукака, който взима по 350 000 хиляди паунда на седмица.

Сега „Daily Express“ пише, че мениджърът Томас Тухел е призовавал ръководството на „сините“ да отстъпи и да приеме исканията на Рюдигер. Изданието посочва, че Тотнъм все още иска да го привлече, след като се опита да го вземе през лятото, но неуспешно.

Изглеждаше, че защитникът ще напусне „Стамфорд Бридж“  преди 12 месеца, след като рядко получаваше шанс за изява при предишния наставник на лондончани Франк Лампард. Но 28-годишният германски национал се превърна в основна фигура под ръководството на Тухел, помагайки на отбора си да спечели Шампионската лига през миналия сезон.

Според „Sky Germany“ пък бъдещето на Рюдигер в Челси е „напълно отворено“. Оттам твърдят, че той няма да се вземе решение най-рано до януари.

Говори се, че Байерн Мюнхен и Ювентус също имат интерес да подпишат с Рюдигер като свободен агент.