Отборът на Тотнъм няма да привлича нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, тъй като от клуба са готови да насочат усилията си към звездата на Фиорентина Душан Влахович. „Шпорите“ не са успели да убедят „нерадзурите“ да се разделят с аржентинеца и по тази причина те ще се обърнат към 21-годишния сърбин, пише „Daily Express“.

Информацията гласи, че лондончани вече са се свързали с агента на играча Дарко Ристич, за да обсъдят възможността за осъществяване на подобен трансфер. Твърди се, че разговорите са станали доста по-интензивни в последните два-три дни, което е още един знак, че интересът на Тотнъм е сериозен.

Италианският журналист Фабрицио Романо пък пише, че Тотнъм проявява солиден интерес към Влахович, но все още няма напредък в разговорите между двата клуба.

„Шпорите“ искат да подсилят нападението си, както и да дадат още опции на новия мениджър Нуно Еспирито Санто. Друга причина за интереса към Влахович е неясното бъдеще на звездата на тима Хари Кейн, за когото продължават спекулациите, че може да премине в Манчестър Сити до края на летния трансферен прозорец.

Влахович бе привлечен във Фиорентина през 2018 година от Партизан, като бавно и постепенно започна да се налага в състава. През последния сезон той отбеляза 21 гола в 40 мача във всички турнири.