Отборът на Тотнъм може да използва защитниците Джафет Танганга или Серхио Регилон в опит да ги разменят за крилото на Рома Николо Дзаниоло, след като очакваното им напускане в тима на Милан се провали. Двамата бяха любимци на настоящия треньор на „вълците“ Жозе Моуриньо по време на престоя му при „шпорите“ и той може да се изкуши да работи отново с тях, ако лондончани ги предложат за италианския национал, пише „La Repubblica“.

Дзаниоло има 111 мача за Рома във всички турнири, откакто се присъедини от Интер през 2018 година. Кариерата му в италианската столица беше донякъде възпрепятствана от контузии, като 23-годишният футболист получи две тежки травми в рамките на една година. „Джалоросите“ обаче може да са готови да го оставят да си тръгне, след като привлякоха бившата звезда на Ювентус Пауло Дибала.

Имаше информации, че спортният директор на Тотнъм Фабио Паратичи е предложил централния защитник Джо Родон плюс 25 милиона паунда в замяна на италианеца по-рано през лятото, но от Рома категорично са отхвърлили това предложение, тъй като „вълците“ държат да получат около 40 милиона паунда и не се интересуват от уелския защитник.

Лондончани обаче не са готови да се предадат и се смята, че Серхио Регилон и Джафет Танганга могат да бъдат включени в евентуална сделка за Дзаниоло. Двамата бяха пред трансфер в Милан, който обаче избра да се насочи към Абду Диало от Пари Сен Жермен.