Отборът на Тотнъм обмисля да привлече без пари вратаря на Саутхемптън Фрейзър Форстър през лятото. Юго Лорис все още е безспорен номер 1 за „шпорите“, а Пиерлуиджи Голини не можа да го измести по време на наема му от Аталанта и италианският страж се очаква да се завърне в Серия А след края на сезона.

Сега „The Athletic“ съобщава, че лондончани са си харесали английския национал Форстър, който ще бъде на разположение като свободен агент, тъй като договорът му на „Сейнт Мерис“ изтича в края на месец  юни.

Тотнъм се готви да подсили отбора си преди следващия сезон, тъй е на път да се завърне в Шампионската лига. Те се нуждаят само от една точка срещу Норич Сити в последния си мач в неделя, за да си подсигурят мястото в най-престижния клубен турнир.

И една позиция, която клубът иска да укрепи, е под рамката на вратата, като мениджърът Антонио Конте е на мнение, че на тима е необходим резервен вратар. „Шпорите“ ще се стремят да сключат сделка с Форстър, когато сезонът приключи и харесват идеята да имат английски страж, добавя изданието, особено ако намерят място в Шампионската лига.

Форстър пък вече се е сбогувал със своите съотборници от Саутхемптън, като се твърди, че бившият играч на Селтик не се очаква да играе в последния мач на клуба за сезона срещу Лестър Сити. Опитният Форстър има и шест мача за Англия. За последно той беше повикан от Гарет Саутгейт за контролните мачове срещу Кот д'Ивоар и Швейцария през март тази година.

Все пак е малко вероятно е Форстър да замени Лорис за титулярното място, който е в десетия си сезон в Тотнъм и подписа нов двугодишен договор с клуба, който ще го задържи в северен Лондон до 2024 година.