В края на миналата седмица Ювентус беше наказан с отнемане на 15 точки от актива им в Серия заради разкритията, свързани със завишени трансферни такси, увеличаващи капиталови печалби и да балансиращи счетоводни книги.

Именно по тази причина може да се наложи някои играчи да си тръгнат от „Алианц Стейдиъм“, като сред тях попада и нападателят Душан Влахович. Сърбинът беше за един най-добрите нападатели в Европа през последните няколко сезона и се присъедини към „бианконерите“ едва преди година от Фиорентина.

Юве изпревари конкуренцията на редица грандове, включително на Арсенал, но сега отново се очаква да има кандидати за подписа му. Сега Tuttomercatoweb разкрива, че Тотнъм има интерес към сръбския национал. Изданието разкрива, че „шпорите“ може да загубят Хари Кейн в края на този сезон, като Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен са кандидати за капитана на Англия.

Ако в крайна сметка, Кейн напусне, то лондончани ще се насочат към Влахович, който бива считан за заместник №1 на англичанина. През този сезон 22-годишният сърбин има 7 гола и 2 асситенции във всички турнири.