Тотнъм ще се опита да направи двоен трансферен удар от Бундеслигата. В списъка на новия мениджър на „шпорите“ – Анге Постекоглу, са бранителите Мики ван де Вен от Волфсбург и Едмонд Тапсоба от Байер Леверкузен, пише The Guardian.

22-годишният Ван де Вен направи много силен сезон, като вече е провел първи разговори с представители на Тотнъм. Нидерландският централен защитник, който може да играе и като ляв бек, пропусна само един мач за „вълците“ през кампанията. Ван де Ван беше включен в предварителния списък на Луис ван Гаал от 39 играчи за Световното първенство в Катар, но не попадна в окончателния състав. Той е част от отбора на Нидерландия за Европейското първенство до 21 години. Към момента той е оценяван на около 40 милиона евро, а има договор с Волфсбург за още 4 години.

Мики ван де Вен

източник: БГНЕС / BGNES

Тапсоба, който е национал на Буркина Фасо, бе спряган за лондонския тим още през януари, като сега в Леверкузен чакват сериозна оферта в рамките на 50 милиона евро. Той имаше ключова роля във възраждането на „аспирините“ под ръководството на Шави Алонсо. 24-годишният Тапсоба записа 47 мача във всички турнири през последния сезон.

Едмонд Тапсоба

източник: Gulliver/GettyImages

В списъка на Постекоглу е и бразилският бранител на Ювентус – Глейсон Бремер, който е склонен да напусне заради проблеми при „биаконерите“.