Италианският Дженоа настоява за цена от 30 милиона евро при трансфер на своя защитник Раду Драгушсн в Тотнъм, предава журналистът Фабрицио Романо в профила си в Twitter. Отбелязва се, че личните условия по предложения договор на защитника вече са съгласувани с английския клуб.

Според източника преговорите между двете страни са в ход, като нова среща е насрочена за уикенда. Междувременно президентът на италианците - Алберто Зангрило, направи енигматично изказване, според което твърди, че клубът не иска да се разделя с нито един един свой играч:

“Раду е топ футболист и страхотен човек, но ще вземем окончателното си решение. Нямаме нужда да продаваме никого, ще направим нашия избор, но няма да бъдем принуждавани от никого”, казва Зангрило, цитиран от Романо.

През настоящия сезон на италианската Серия А 21-годишният Драгусин изигра 18 мача, в които отбеляза два гола и направи една асистенция. Има и два мача за Купата. Договорът на румънеца с Дженоа е валиден до средата на 2027 г. Порталът Transfermarkt го оценява на 20 млн евро.