Отборът на Тотнъм продължава преговорите с Евертън за нападател Ричарлисън. Смята се, че „карамелите“ искат значително повече от предложените от лондончани 58 милиона евро за своя голмайстор, твърди „Daily Mail“.

25-годишният бразилец се присъедини към Евертън от Уотфорд за 45 милиона евро през лятото на 2018 година.

Съобщава се, че Тотнъм е предложил играчи като Хари Уинкс и Лукас Моура като част от предложението си, знаейки, че Евертън трябва да продава, за да покрие финансовите изисквания и в идеалния случай това да стане преди 30 юни.

Челси също има интерес към Ричарлисон, но продължава да следи Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити и Усман Дембеле от Барселона, както и Рафиня от Лийдс, който обаче е близо до трансфер в Арсенал.

В същото време Евертън трябва да балансира финансите си през следващите пет дни, за да влезе в съответствие с финансовия феърплей, разкрива още изданието. Въпреки че избягна изпадането от Висшата лига през миналия сезон, се твърди, че финансовото положение на „крамелите“ остава несигурно и клубът може да се наложи да набере средства чрез продажбата на някои от най-добрите си играчи.