Отборите на Тотнъм и Мидълзбро продължават да не могат да се разберат за сумата по евентуалния трансфер на Джед Спенс след последния кръг от преговори. Смята се, че официални лица от двата клуба са се срещнали в Лондон в четвъртък, но не са успели да постигнат споразумение, съобщава „Sky Sports“.

Изданието пише, че лично собственикът на „шпорите“ Даниел Леви предвожда преговорите за десния бек на Англия U21, оставяйки спортния директор Фабио Паратичи да се концентрира върху други цели.

Първоначалните разговори между Тотнъм и Боро не бяха успешни, след като клубът от северен Лондон предлага 10 милиона паунда. Тимът от „Ривърсайд Стейдиъм“ обаче иска да получи поне 15 милиона паунда, плюс различни бонуси.

„Шпорите“ продължават да се интересуват от Спенс, като самият играч също иска да премине при лондончани. Въпреки това, ако двата клуба не стигнат до споразумение, „шпорите“ ще се насочат към другите си цели за този пост.

Сред тях са десният бек на Ланс Джонатан Клаус и Уилфред Синго от Торино. Челси също е свързан с Клаус, който има само една година от договора си и няма намерение да го удължава. Интересът на „шпорите“ обаче може да нарасне при провал на преговорите за Спенс.

В Тотнъм ще искат да се подсилят и в предни позиции, като са набелязали Ричарлисон от Евертън и Рафиня от Лийдс Юнайтед. „Sky Sports“ допълва, че Коди Гакпо от ПСВ Айндховен също е в списъка им с трансферни цели.