В отбора на Тотнъм ще започнат преговори със звездата си Хари Кейн за подновяването на договора му. Спортният директор Фабио Паратичи и мениджърът Антонио Конте се опитват да убедят английския национал да се обвърже с клуба дългосрочно, пише „Mirror“.

Настоящият контракт на Кейн изтича през юни 2024 година, а  миналото лято той ясно заяви, че иска да напусне „шпорите“ и бе много близо до трансфер в Манчестър Сити, който обаче пропадна в последния момент. Постепенно 28-годишният нападател се примири с факта, че ще остане при лондончани, а след силния сезон под ръководството на Конте нападателят дори започна да говори, че вече е склонен да остане в клуба до края на кариерата си.

По всичко личи, че желанието и на двете страни е еднакво, което означава, че преговорите би трябвало да протекат без особени проблеми. Информацията гласи, че че те се очаква да стартират в близките седмици, а предложението от страна на Тотнъм ще бъде за нов 5-годишен договор и сериозно увеличение на заплатата на английския национал.

Кейн е юноша на Тотнъм, като почти цялата му кариера до момента преминава при „шпорите“. До този момент той има 384 мача, 246 гола и 59 асистенции с екипа на лондончани.

Въпреки това лондончани не са се отказали да привлекат и нов таран в тима. Смята се, че в Тотнъм сериозно обмислят възможонстта да вземат голмайстора на Евертън Ричарлисон. Друг варинат е и Лаутаро Мартинес от Интер, който работеше с Конте и станаха шамипони на Италия.