Отборът на Тотнъм е готов да се включи в надпреварата за вратаря на Манчестър Юнайтед Дийн Хендерсън, твърди "Daily Express". Според изданието "шпорите" искат да изпреварят Челси, който също се интересува от младия английски страж. 
23-годишният Хендерсън направи впечатляваща кампания и помогна на Шефилд Юнайтед, където игра под наем, да завършат на девета позиция във Висшата лига. 

Това привлече интереса на Челси, който най-вероятно ще се раздели с Кепа Арисабалага. Испанецът се представя доста колебливо през сезона и мениджърът Франк Лампард не мисли да разчита на него занапред. 

Тотнъм пък се раздели с Мишел Ворм, докато титулярният страж Уго Лорис е вече на 33 години и лондончани търсят вече негов заместник. 

Последната дума обаче ще има Манчестър Юнайтед, който държи неговите права. "Червените дяволи" тепърва ще решават дали да разчитат на него или да го пратят отново под наем в Шефилд. Продажба обаче едва ли седи на дневен ред, тъй като от "Олд Трафорд" виждат в него лице бъдещ №1 под рамката на вратата, особено и след неубедителното представяне на Давид де Хеа и неясното му бъдеще в клуба.