Според медиите на Острова Ерик тен Хаг може да се счита за сигурен нов мениджър на Манчестър Юнайтед. Твърди се, че нидерландецът е избран от ръководството на „червените дяволи“ и е въпрос на време назначението му да бъде официализирано. Паралелно вече тръгнаха и спекулации за това кои ще са първите играчи, които Тен Хаг ще доведе със себе си на „Олд Трафорд“.

Според „Сън“ първата трансферна цел на специалиста ще бъде полузащитникът на Уулвърхемптън - Рубен Невеш. Изданието твърди, че в разговорите между Тен Хаг и ръководството на „червените дяволи“ вече присъства и темата за селекцията, като настоящият треньор на Аякс е поискал португалският национал да бъде привлечен на всяка цена.

Още преди година пък се говореше, че Юнайтед се интересува от Невеш. През януари също имаше спекулации в тази посока. Невеш има договор за още две години с „вълците“, но желанието му е да играе в Шампионска лига и за момента не иска да удължава контракта си. Ако това не стане до лятото, то Уулвърхамптън може да се съгласи да преподпише. Сделката ще се улесни от факта, че агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, представлява и Невеш.