Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори пред медиите в Банкок преди първата контрола на тима от предсезонната подготовка. Както е известно, „червените дяволи“ се изправят срещу вечния си съперник Ливърпул.

Нидерландецът засегна и всички други важни теми свързани с тима, а именно бъдещето на Кристиано Роналдо, капитанската лента на Хари Магуайър и очакванията за привличане на нови играчи.

БГНЕС / BGNES
8 снимки

 „Да играеш срещу Ливърпул е винаги вълнуващо. Това е голям мач и отличен тест за нас. Стандартът на Манчестър Юнайтед е да печели всеки двубоя. Доволни сме, че ще можем да играем в Банкок пред всички тези фенове. Роналдо? Говорих с него преди семейните проблеми и проведохме наистина добър разговор. Разбира се, чел съм нещата, които се пишат в медиите, но той не ми е казвал такова нещо. Нашите планове са, че той не е за продан, очаквам с нетърпение да работя с него и планираме сезона с него“, заяви Тен Хаг.

„Хари Магуайър е нашият капитан, той е утвърден в тази роля, има успехи и нямам съмнения в него“, каза нидерландецът по отношение на това кой ще бъде капитан на тима през новия сезон.

„Искаме да имаме правилните футболисти. Имаме добър отбор, искаме да развием стила си на игра. Търсим попълнения в халфовата линия, не е тайна, но искаме да вземем правилните и ще го направим, ако имаме възможност. Де Йонг? Никога няма да говоря за играчи, които нямат договор с Манчестър Юнайтед, играчи от други отбори, така че не мога да ви кажа нищо за това“, каза още Тен Хаг.