Звездата на Фулъм Райън Сесеньон е споделил на шефовете на „котиджърс”, че иска да продължи кариерата си в английския Тотнъм Хотспър, въпреки интересът от ПСЖ и Юве към офанзивния футболист на Фулъм.

18-годишният състезател е свързван с трансфер навън от „Крейвън Котидж” след изпадането на отбора отново в Чемпиъншип през тази година. Сесеньон бе следен от европейски клубове и през миналата година, но Фулъм желаеше 50 милиона паунда за него, но договорът му изтича след 12 месеца, като цената му може да спадне до 35 милиона паунда.

Английският Daily Mail пише, че разговорите между играча и настоящия му клуб са проведени вече, като той е подчертал, че иска да заиграе в лондонския Тотнъм. През този сезон №3 на Фулъм има осем гола в разочароващия сезон за Фулъм, като остават два мача за тима в Премиър лийг преди да заиграе във второто ниво на английския футбол.

Предварителните информации са, че Тотнъм ще натисне здраво за футболиста още с отварянето на летния трансферен прозорец, за да избегне възможността някой друг да закупи играча преди „шпорите”.