Рахийм Стърлинг няма желание да подновява своя договор с Манчестър Сити към момента, тъй като към него има сериозен интерес от страна на Реал Мадрид, съобщава „Mirror“.

От Манчестър Сити са готови да направят Стърлинг най-добре платения футболист във Висшата лига, но на този етап футболист отказва да поднови своя договор с „гражданите“.

22-годишният футболист не иска да прибързва с евентуалното подновяване на своя контракт, а иска да изчака и да види дали намеренията на Реал Мадрид са сериозни.

Според британските медии от Кралския клуб ще опитат да вземат 22-годишния футболист още през зимния трансферен прозорец.

До момента през кампанията бившият играч на Ливърпул се представя доста солидно, като има на сметката си 13 гола във всички турнири. Именно добрите му изяви провокираха и ръководството на „гражданите“ да стартират преговори за удължаването на контракта му.

До края на настоящото му споразумение остават още две години и половина. 

Стърлинг става най-добре платеният футболист в Премиършип

В момента заплатата на футболиста е от 180 хиляди паунда на седмица, от Манчестър Сити предлагат да му я увеличат до 300 хиляди паунда. 

Сити затяга примката около Стърлинг

Пеп готви неочакван коледен подарък за Стърлинг