Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да се интересува от левия бек на Реал Мадрид Серхио Регилон, но преговорите са попаднали в задънена улица поради настояването на „кралете“ за клауза за обратно изкупуване. „Червените дяволи" се считат за фаворити за бранителя, който направи чудесна кампания в Севиля, където игра под наем и спечели Лига Европа.

Въпреки отличните изяви на Регилон, Реал обаче разполага с Марсело и Ферлан Менди на тази позиция и смята да спечели пари от продажбата на 23-годишния испанец. Според испанската радиостанция „COPE“, наставникът на „белите“ Зинедин Зидан смята да залага именно на тези двама футболисти пред Регилон на левия бек.

Юнайтед вече проведе първоначални разговори за трансфера на бранителя, но от Реал искат да включат клауза за обратно откупуване. „Червените дяволи“ обаче нямат намерение да се съгласят с искането на мадридчани.

Англичаните са готови да дадат 27 милиона паунда, както и да предложат на Регилон договор за 4,5 милиона паунда годишно. Според „Mundo Deportivo“, Регилон ще обсъди бъдещето си с Реал още във вторник, когато ще се завърне от задълженията си с националния отбор на Италия в Лигата на нациите.

Смята се, че той иска да напусне „Бернабеу“ за постоянно, ако му бъде казано, че няма място в плановете на Зидан и би приветствал преминаване във Висшата лига.

Освен Юнайтед, Тотнъм също е свързан с трансфер на испанеца Регуилон, докато от Севиля биха искали да го вземат под наем за втори сезон, но не смятат да платят 27 милиона паунда на Реал, за да го откупят.