Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е категоричен, че Пол Погба няма да бъде продаден това лято и полузащитникът ще остане в клуба.

Французинът, който започна силно новия сезон, след като записа цели четири асистенции при победата над Лийдс с 5:1 миналия уикенд, има договор само до края на тази кампания и можеда си тръгне като свободен агент догодина. Сериозен интерес към него има от страна на Пари Сен Жермен.

„Очаквам Погба да бъде тук, когато дойде 1 септември“, заяви Солскяер.

„Няма значение дали имаш петгодишен или едногодишен договор, защото когато подписваш с Ман Юнайтед, трябва да се изправиш пред предизвикателството да се представяш постоянно на високо ниво. Това, което очаквам е, че отношението и подходът към всeки мач е правилен. Имаме еднакви разбирания и цели и затова нямам никакви притеснения за Пол. Всеки път, когато играе ти го правиш за отбора си, за съотборниците си, за себе си, за семейството си“, каза още норвежецът.

През седмицата се появиха информации, че „червените дяволи“ е предложил на Погба възнаграждение от 400 000 паунда седмично, за да убеди французина да подпише нов договор. Ако го направи, то халфът ще стане най-скъпоплатеният играч в клуба.

В същото време от ПСЖ, който следи ситуацията му, е готов да го офертира с възнаграждение от 600 000 евро седмично, ако премине в клуба като свободен агент догодина.

От 16:00 часа днес Манчестър Юнайтед гостува на Саутхемптън в двубой от втория кръг на Висшата лига. Срещата можете да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка.