Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа може да бъде "закотвен" на резервната скамейка за последните два мача на "червените дяволи" във Висшата лига, в които ще се реши дали отборът ще се пребори за участие в Шампионската лига.

Според "Sun" мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер е готов да вземе това решение, тъй като испанецът направи груби грешки в полуфинала за ФА Къп срещу Чесли, заради които бе критикуван от анализатори и фенове.

На вратата най-вероятно ще застане 33-годшиният Серхио Ромеро, който по принцип пазеше във всеки един мач на Юнайтед във ФА Къп до полуфинала и поради тази причина остана изненадан, че в неделя Солскяер заложи на Де Хеа.

Според друг британски таблоид - "Daily Mail" пък норвежкият наставник на тима ще проведе разговор с вратаря Дийн Хендерсън, който играе под наем в Шефилд Юнайтед. 23-годишният англичанин прави блестяща кампания за "остриетата" и много от специалистите и феновете поискаха Сослкяер да го върне в състава на мястото на Де Хеа.

Засега все още Солскяер не е решил кой ще бъде титулярен страж на отбора в мачовете от Лига Европа. Сега обаче най-важното за клуба е да успее да се класира в топ 4.

Утре Юнайтед приема Уест Хам на "Олд Трафорд", а в неделя гостува на директния си конкурент Лестър. В момента "червените дяволи" и "лисиците" имат еднакъв брой точки и еднаква голова разлика.