Собственикът на Евертън Фархад Мошири обяви, че Рос Баркли в последния момент е променил своето решение относно трансфера си в Челси.

„Двата клуба постигнаха споразумение за трансфера на Баркли. Сделката възлизаше на 35 милиона паунда. Той бе договорил и личните си условия с Челси, след което премина медицински прегледи на базата в Кобъм“, коментира Мошири.

„След това агентът на Баркли се обади да ни каже, че футболистът е променил своето решение. Той каза, че Рос е преосмислил своето решение и иска да остане в Евертън“, добави собственикът на Евертън.

Рос Баркли провали трансфера си в Челси

„Това бе огромна изненада, но това е футболът. Трансферният период бе много натоварен. Ние успяхме да привлечем много нови футболисти в офанзивен план. Имаме много нови футболисти. Доволни сме от сделките, които направихме. Всички нови попълнения са по желание на Роналд Куман. Ние също така разполагаме с Боласие и Шеймъс Коулман, които ще се завърнат в игра през октомври, а това ще ни помогне да имаме още по-силен състав. Ние искаме да завършим, колкото се може по-напред в класирането“, каза още Фархад Мошири.