Изглежда Крис Смолинг все още не е преглътнал начина, по който се раздели с Манчестър Юнайтед. 30-годишният футболист на Рома остана огорчен след напускането си, тъй като смята, че "червените дяволи" не са се отнесли подобаващо с него въпреки всичките години на съвместна работа. 

"Бях леко раздразнен. Като за начало, бих искал да ми кажат по-рано каква е ситуацията и отделно - аз трябваше да отида в Италия в последния ден на трансферния прозорец", заяви Смолинг.

"Знаех, че дните ми под ръководството на Оле изтичат, прозорецът в Англия вече беше затворен. Поставиха ме в тъпа ситуация, в която трябваше да вземам решение. Трябваше да знам още през лятото, за да си направя планове, а аз бях оставен да предприемам действия при оставащ един-единствен ден", допълни защитникът. 

"Не става въпрос само за мен, семейството ми също бе част от цялата ситуация. Много неща трябваше да се случат буквално в последната минута." 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.