Реал Мадрид вече мисли сериозно върху дългосрочния заместник на своя капитан Серхио Рамос, ако се вярва на слуховете в Испания. Според „Дон Балон” европейският клубен шампион е готов да похарчи до 60 милиона евро за централния бранител на Тотнъм Давинсон Санчес.

През настоящата кампания защитата на „белия балет” се очертава като проблемното звено, като според доста от анализаторите възрастта на Рамос (32 години) започва да оказва своето влияние. В същото време Рафаел Варан не е на нивото от миналия сезон, а като се добавят проблемите с крайните защитници, става очевидно, че това е една от приоритетните зони, които имат нужда от вливането на свежа кръв.

„Дон Балон” твърди, че 60 милиона евро би трябвало да са достатъчни на Реал, за да закупи 22-годишния Санчес от Тотнъм. 22-годишният колумбиец показва стабилно израстване във втория си сезон с екипа на лондончани, които през годините продадоха на „лос бланкос” големи звезди като Лука Модрич и Гарет Бейл.

Със сигурност Тотнъм няма никакво намерение да продава Санчес, още по-малко през януари, което навежда на мисълта, че Реал ще трябва да излезе с доста сериозна оферта, за да се надява, че ще промени мнението на англичаните.