Манчестър Юнайтед очевидно вярва във възможностите си да привлече вътрешния халф на Рома Раджа Наинголан. Според италианските медии английският тим е пратил свои съгледвачи на двубоя между „римските вълци” и Атлетико Мадрид през седмицата.

На „Олимпико”само преди дни тимът на Еузебио Ди Франческо се наложи категорично над Верона с 3:0, а Наинголан вкара първия гол в срещата. 29-годишният белгиец за пореден път доказа, че е сред най-добрите в света на своята позиция.

Юнайтед вече се оглежда за заместник на Майкъл Карик, който по всяка вероятност кара последния си сезон ако не в професионалния футбол, то поне на „Олд Трафорд”. 36-годишният англичанин има договор до края на кампанията и изглежда много малко вероятно да получи предложение за нов, както се случи през предходния сезон.

Скаутите на Юнайтед са останали до края на нулевото реми срещу Атлетико в Шампионската лига, при което Рома не се представи в най-добрата си светлина, макар че Наинголан отново бе на висота.

Проблемът за Юнайтед може да бъде новият договор, който доскорошният белгийски национал подписа през лятото. Това значи, че „червените дяволи” ще трябва да бръкнат сериозно в джобовете си.