Спортният директор на Интер Бепе Марота заяви, че за момента звездата на тима Лаутаро Мартинес не е изявил никакво желание за преминаване в друг клуб, въпреки многоборйните спекулации, свързващи го с преминаването в състава на Барселона. 

Мартинес има клауза на стойност 111 милиона евро в контракта си, като за фаворити за неговия подпис се смятат именно "каталунците". Марота обаче наглед тушира подобни спекулации, заявявайки, че самият аржетински голаджия не е изявявал никакви подобни намерения. 

"Лаутаро не е показал никакво желание да напуска. Клубът също така не иска да продава най-добрите си играчи. Ако самият състезател изяви подобно желание, то ние ще седнем да обсъдим нещата с него. За момента обаче подобни сигнали нямаме", започна италианецът. 

"За Лаутаро ще е много мъдро решение, ако избере да играе в клуб като Интер още известно време. По този начин той ще е част от голям клуб и това само по себе си е огромен повод за гордост", завърши категорично Марота. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.