Шампионът на Чемпиъншип и бъдещ участник във Висшата лига на Англия Уулвърхемптън ще направи изключително щедра оферта за тарана на Милан Андре Силва. Поне така твърдят италианските медии.

22-годишният нападател е клиента на небезизвестния агент Жорже Мендеш, който доведе един куп португалци при „вълците”, а от тях Рубен Невес, Диого Жота, Елдер Коща и Иван Кавалейро бяха ключови фигури за шампионския щурм във втория ешелон на английския футбол.

През лятото на 2017 година Милан плати 38 милиона евро на Порто за подписа на Андре Силва, но играчът не убеди в качествата си. Той има 10 гола и 2 асистенции в 39 официални мача, като само 2 от попаденията му бяха в Серия А. По тази причина той не е и твърд титуляр, а тази чест се полага на младока Патрик Кутроне.

Според „Скай Италия” и трансферният гуру Джанлука Ди Марцио Уулвс са готови да инвестират много сериозна сума в привличането на Андре Силва. Не изглежда съвсем лишено от смисъл „росонерите” да приемат офертата, за да балансират бюджета си с оглед очакваните санкции от УЕФА във връзка с нарушения на Финансовия феърплей.