Отборът на Манчестър Юнайтед все още не е приключил с летните покупки. Клубът вече се подсили с Джейдън Санчо и Рафаел Варан, но според информация на „Manchester Evening News“ от „Олд Трафорд“ имат желание да вземат поне още един футболист преди затварянето на трансферния прозорец.

Целта пред ръководството на „червените дяволи“ е намирането на нов централен халф. Бъдещето на Пол Погба остава несигурно, тъй като договорът му изтича след година, а на този етап той още не е преподписал. Неманя Матич пък вече е в напреднала футболна възраст и се очаква да получава все по-малко шансове за изява. Затова от тима смятат, че е добре да намерят нов футболист в тази зона на терена.

Ман Юнайтед похарчи над 110 милиона паунда до момента, но в клуба се надяват да си върнат част от тези средства от продажбата на няколко играчи. Спрягани за трансфер са Джеси Лингард и Фил Джоунс, а Андреас Перейра и Брандън Уилямс ще бъдат дадени под наем. Ако клубът успее да събере достатъчно пари, той ще направи нов опит да привлече халфа на Рен Едуардо Камавинга. Младокът е оценяван на 34 милиона паунда, а договорът му изтича след година.

„Червените дяволи“ имат набелязано и още едно име при провал на преговорите за Камавинга. Става въпрос за Ив Бисума от Брайтън. Той обаче е желан и от още няколко английски клуба.