Полузащитникът на Реал Мадрид Дани Себайос, който играе като преотстъпен в Арсенал, говори за престоя си при "артилеристите", както и за бъдещето си след края на сезона.

"Договорът ми за наем изтича на 30 юни. Аз обаче ще трябва да играя в Арсенал, не знам под каква форма. Не съм говорил със Зинедин Зидан. Когато бях контузен, ме поразпита. Желая му успех за остатъка от Ла Лига. Имах късмета да играя при Жулен Лопетеги, но целите ни не се получиха“, каза испанецът за „.El Chiringuito“.

„Що се отнася до бъдещето ми, ще е безотговорно да говоря от моя страна. Най-много ме интересува да бъда важен в отбора, в който ще играя. Дойдох в Арсенал, за да бъда важен, но за по-малко от месец това изчезна“, продължи халфът.

„Валенсия? Да, агентът ми се обади и ми каза за интереса на отбори, но аз не играех, тъй като се бях завърнал от контузия. Започнах да тренирам обаче и ситуацията при мен се промени. В последните месец, месец и половина се чувствах важен. Знаех за интереса на Валенсия. Този на Севиля? Аз съм голям фен на Бетис. В града Севиля мога да играя само за Бетис. Не съм говорил с Лопетеги. Завръщане в Испания? Имам контракт с Реал. Липсва ми да съм близо до семейството ми", заяви още Себайос.