Мениджърът на Саутхемптън Ралф Хазенхютл каза, че едва ли ще бъдат харчени големи средства за нови попълнения, въпреки че преди дни клубът смени собствеността си.

Сръбският милиардер Драган Шолак придоби 80 процента от акциите на "светците" чрез инвеститорската си фирма Sport Republic, като това бе дялът на вече бившия собственик - китайския бизнесмен Гао Цзишън.

"Собствениците са добри хора. Те са наясно с футбола, знаят как да правят бизнес и ще ни помогнат в бъдеще, както и да постигаме по-бързо правилните неща на трансферния пазар. Но аз виждам нещата по по-различен начин от феновете. Няма обаче шанс да излезем на пазара и да изкупим всичко, което се предлага. В това няма смисъл", каза Хазенхютл преди мача със Суонси от третия кръг на турнира за купата на Англия.

"Искаме да избираме правилните играчи, както бе с Тино Ливраменто и Армандо Броя. Но новият собственик ни дава шанс да взимаме тези играчи по-лесно. Ние искаме това", каза още австрийският мениджър.

Аут за мача с "лебедите" са Ливраменто и Уил Смолбон, които са с контузии, докато заради COVID срещата пропускат Че Адамс, Тиери Смол и Кайл Уокър-Питърс.