Звездата на Борусия Дортмунд – Джейдън Санчо ще бъде от имената, които ще се срещат най-често в изданията в следващите месеци, след като 20-годишният англичанин е един от най-желаните футболисти в момента. Редица тимове, сред които Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Челси и Реал Мадрид имат желание да привлекат крилото след края на сезона.

Според много информации обаче „червените дяволи“ са е дин гърди напред пред останалите тимове в битката за неговия подпис. Мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер ще се надява да направи сериозна революция през лятото в тима и с помощта на Ед Уудуърд ще хвърлят сериозни финансови средства, за да върнат отбора в челните места.

Борусия Дортмунд иска обаче около 120 милиона паунда за Санчо, като се счита, че Юнайтед са готови да се разделят с такава сума пари, само и само да га имат в състави си. Проблем може да се окаже обаче желанието на футболиста да играе в Шампионската лига и затова той е решил, че ще премине при „червените дяволи“, само, ако си осигурят участие в турнира, това твърди "Daily Express". Иначе е готов да остане за още една година на „Сигнал Идуна Парк“.

Не е ясно обаче дали някой от другите кандидати за неговия подпис няма да предприеме действия за неговото приличане.