Футболистът на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо заяви, че не обръща никакво внимание на информациите за негов трансфер в Манчестър Юнайтед. През последните месеци английския национал е свързван с „червените дяволи“, но от германския клуб твърдят, че крилото със сигурност ще остане на "Сигнал Идуна Парк" и през следващия сезон.

„Жълто-черните“ искат около 120 милиона евро за таланта, а и крайният срок, кото бе посатвен от Борусия за изпълнението на евентуалната сделка, изтече на 10 август.

Все пак медиите на Острова твърдят, че от Юнайтед не се е отказал от Санчо и ще продължат да натискат за него през това лято.

"Опитвам се да не гледам какво излиза в медиите, защото ако започнеш да го правиш, лесно можеш да се увлечеш. Това може да повлияе на футболистите. Аз не обръщам внимание на тези неща и се съсредоточавам върху това да се опитвам да правя на терена най-доброто, което мога. Особено по време на тренировките. Искам да ставам все по-добър с всеки изминал ден“, сподели Санчо.

„За мен е важно да поддържам усмивката на лицето си и да бъда щастлив. Не обръщам никакво внимание на целия този шум. Предпочитам да съм със сведена глава и да съм концентриран върху това да подобрявам играта си всеки ден", каза още 20-годишният английски национал.